Pulpe de pui la tigaie

de Gherca Daniela in Pui, 25 Noi 2015 | 17377 vizualizari

 

Un pranz rapid si bun!
‪#‎gatescpentruocarte‬

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe superioare de pui
  • 2 cepe
  • 4 catei de usturoi
  • 2 linguri pasta de tomate picanta
  • 2linguri bulion
  • 200ml apa
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • ulei pentru prajit
  • patrunjel verde
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui la tigaie:

Pulpele le curatam, spalam si le crestam, apoi le condimentam cu sare, piper, si boia dulce.

Intr-o tigaie punem uleiul, iar cand s-a incins prajim pulpele pe ambele parti, dupa care adaugam ceapa taiata jullien si 2 catei de usturoi taiati marunt cu ajutorul unui cutit, le calim putin cateva minute.

Intr-un bol punem apa impreuna cu pasta de tomate si bulionul si le dizolvam, apoi turnam peste pulpe in tigaie. Lasam sa fiarba la foc mic, pana scade toata apa, amestecand din cand in cand. In ultimele minute punem si restul de usturoi pisat, mai amestecam putin si stingem focul.

Scoatem pulpele pe o farfurie si presaram patrunjel verde. Se servesc cu mamaliguta si muraturi sau o salata si o garnitura langa, oricum sunt delicioase!

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui la tigaie, cu ciuperci si smantana